Els estudiants de secundària surfegen les ones en el Dia Mundial de la Ràdio

Els estudiants de secundària surfegen les ones en el Dia Mundial de la Ràdio
Mar Martínez
13/02/2024 - 15:38

Sant Roc - Una quinzena d'instituts de Badalona han participat en el programa de ràdio col·laborativa amb altres centres de tot Catalunya. Els centres de recursos pedagògics de cada municipi s'han sumat avui a la proposta 'Cent anys explicant històries', seguint el fil de celebracions del segle de ràdio en català. Els estudiants s'han posat davant d'un micròfon per explicar llegendes d'arreu.

Pantalla audio radio frame

Alguns estudiants confessen que escolten poca ràdio convencional, però si pòdcasts, àudios sota demanda. Però avui s'han assegut amb entusiasme i nervis davant dels micròfons per fer un programa de ràdio. Han indagat en el món de les llegendes i han après recursos per explicar-les a través d'un mitjà on, per excel·lència, prima la imaginació.

Taller ràdio CRP institut Albéniz centre recursos pedagògics

L'emissió s'ha pogut escoltar pel canal de YouTube del Departament d'Educació i dels centres de recursos pedagògics. La ràdio als instituts de la ciutat no s'acaba aquí. El 7 de juny participaran en la catorzena marató de ràdio dels centres d'ensenyament de Badalona.