Els infants es preparen per a aquest Halloween amb el taller 'Ferides de pel·lícula'

Els infants es preparen per a aquest Halloween amb el taller 'Ferides de pel·lícula'
Laia Martínez / Montse López / Javi Martínez
24/10/2023 - 21:03

Llefià, Badalona - Tots hem vist a les pel·lícules, sobretot a les d'acció o de por, personatges amb ferides al cos. Doncs els infants de 6 a 12 anys han pogut esbrinar com se simulen a través de l'activitatFerides de pel·lícula”, celebrada aquesta tarda a la Biblioteca Llefià – Xavier Soto. Un taller que ha tingut lloc precisament durant el Dia de les Biblioteques.

WhatsApp Image 2023-10-24 at 19.01.56

És una activitat experimental on els 14 participants han aconseguit crear carn i sang falsa. Amb l'ajuda de la Lourdes Busquets, els infants s'han introduït al món de la química bàsica. I és que han barrejat i han format textures diverses per crear materials amb característiques ben especials. I, al final, fer-se cicatrius i ferides a les mans, als braços o bé a les cames. Però quins ingredients necessiten per produir carn i sang falsa? Ens ho detalla la Lourdes.

Lourdes Busquets

De fet, és tan real, que la Lourdes ha explicat que hi ha nens en altres tallers que fins i tot s'han marejat.

Lourdes Busquets

És una activitat que s'emmarca dins de Halloween. Tots aquells infants que han participat a “Ferides de pel·lícula” estaran una mica més preparats per fer-se cicatrius o ferides amb sang falsa i crear la seva millor disfressa per a la nit del 31 d'octubre.

📺 Badalona Tres60 del 24 d'octubre