Els jocs de taula més clàssics continuen sent els més sol·licitats, però la demanda es va diversificant

Els jocs de taula més clàssics continuen sent els més sol·licitats, però la demanda es va diversificant
Berta Soler / Judit Larios
04/01/2024 - 14:29

"El Viajero", Badalona - Els jocs de taula més clàssics continuen sent els més venuts, tot i que la demanda s'està diversificant cada vegada més. Els més joves demanen llibres de Manga, i els jocs de dues persones i els grupals són els més buscats en aquestes dates. Tot i esperar amb optimisme la recta final, els botiguers expliquen que els clients han trobat a faltar els bons consum de Nadal.

WhatsApp Image 2024-01-04 at 13.36

Durant aquests dies de festes de Nadal moltes famílies aposten per jugar a diferents jocs de taula per divertir-se i passar una bona estona plegades. Els més sol·licitats aquestes festes continuen sent els clàssics, com el Catan, o l'Smart 10. Però cada vegada hi ha més atrevits que volen descobrir jocs nous o jocs més desconeguts, com per exemple el “Deep Sea Adventure”. Però el que enguany també ha triomfat a Badalona són els jocs per a dos jugadors.

Ara que arriben ses majestats, molts botiguers encaren la recta final amb optimisme per les compres d'última hora. Però sí que asseguren que molts clients han trobat a faltar els bons consum de Nadal, una opció que oferia grans descomptes i que alhora dinamitzava el comerç local.

📺 Notícia audiovisual: