Els jubilats de Badalona podran gaudir d'un berenar amb ball per Sant Jordi

Els jubilats de Badalona podran gaudir d'un berenar amb ball per Sant Jordi
Berta Soler
15/02/2024 - 20:25

Badalona - Quatre corals de gent gran de la ciutat han celebrat aquest dijous l'amor amb un concert que ha acollit el Teatre Zorrilla. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en el dia de Sant Valentí, i que vol reconèixer la contribució que fan els més vells a la societat. Durant l'acte, l'alcalde ha anunciat que per Sant Jordi l'Ajuntament organitzarà un berenar amb ball posterior per a tots els veïns jubilats de Badalona.

Les corals de gent gran Badalona Bétulo, Pep Ventura, Can Mercader-Morera i la Badalonense han cantat per primera vegada amb un piano de cua. Han assajat durant tota la setmana per fer de la celebració una cita perfecta, tot i que recorden que practiquen durant tot l'any perquè és una de les activitats que més gaudeixen.

Josep Borrull, president i delegat de la coral Pep Ventura:

L'escenari del Zorrilla ha rebut a més d'un centenar de persones, però també a una convidada especial, la cantant badalonina Clàudia da Silva. Moltes parelles hi han assistit per compartir una estona plegades fent el que més els agrada, tot i que alguns ens reconeixen que, per a ells, l'amor se celebra per Sant Jordi.

L'Àngela Richarte és membre de la coral Pep Ventura:

Dins del repertori de cançons, no ha fallat una de les peces musicals més romàntiques en català, Boig per tu, de Sau.