Els més petits defensen com serien els patis escolars ideals

Els més petits defensen com serien els patis escolars ideals
Arnau Vidal / Sara Nicolás
05/06/2024 - 20:20

Badalona - Amb menys espais esportius, més zones destinades a descansar i parlar entre companys, més aigua i més ombra. Així serien els patis ideals per als nens i nenes de Badalona. Ho han comunicat a l'últim plenari del Consell d'Infants que s'ha celebrat aquest dimecres al Museu de Badalona.

Aquest dimecres el Museu de la ciutat ha acollit l'últim plenari del Consell d'Infants. Els més petits hi han pogut defensar com haurien de ser les zones d'esbarjo de les seves escoles. I és que segons el tècnic del servei d'educació, Jordi Arnal, són precisament ells els més indicats per fer propostes.

WhatsApp Image 2024-06-05 at 20.14.27

El passat mes d'octubre la regidora d'educació, Vanessa González, va encarregar als nens i nenes representants del CIB que construissin unes maquetes on plasmessin propostes per tal de millorar els patis 42 centres socioeducatius. D'aquesta manera, els infants badalonins van començar a reflexionar com volien que fossin els seus patis. Les 60 maquetes resultants evidencien que la realitat s'allunya molt dels reclams que els més petits tenen avui dia.

WhatsApp Image 2024-06-05 at 19.55.28 (4)

Juntament amb un informe, les maquetes s'entregaran a la regidora, que en els pròxims mesos comunicarà al CIB quines iniciatives durà a terme l'Ajuntament. Tanmateix, durant el plenari s'han començat a fer les propostes per organitzar el 20è aniversari del CIB.

WhatsApp Image 2024-06-05 at 19.55.28 (2)