Els Mossos investiguen tres agressions sexuals més al Centre Comercial Màgic

Els Mossos investiguen tres agressions sexuals més al Centre Comercial Màgic
David González
28/03/2023 - 14:47

El Sindicat d'Estudiants i altres entitats han convocat una roda de premsa per denunciar l'abandonament institucional de les víctimes.

Badalona - Segons han avançat els informatius de Televisió Espanyola i ha pogut confirmar Badalona Comunicació, la policia catalana investiga tres agressions sexuals més al Centre Comercial Màgic Badalona, a banda del cas ja conegut que va tenir lloc al novembre. Els quatre casos van tenir lloc entre l'agost de 2022 i el febrer d'aquest any.

Els Mossos d'Esquadra no ofereixen informació sobre investigacions amb menors implicats, però han volgut assegurar que les dades d'aquest tipus de delictes a Badalona no disten de les d'altres municipis amb un teixit social similar. Recordem que, segons dades del Ministeri d'Interior, a la ciutat es van cometre 26 agressions sexuals amb penetració l'any passat.

Precisament, el Sindicat d'Estudiants, l'organització feminista Lliures i Combatives i el Comitè de Mares contra la violència sexual a Badalona, impulsada per la família d'una de les víctimes, han convocat una roda de premsa demà per denunciar aquestes tres agressions i també 'la negligència de les institucions'. Asseguren que les víctimes 'han estat abandonades pel centre comercial, la policia, els Serveis Socials i l'Ajuntament', i que es tracta de 'casos tapats per a protegir la imatge del Màgic'.