Els nens i nenes del Joventut coneixen als seus ídols

Els nens i nenes del Joventut coneixen als seus ídols
Xavi Ballesteros
13/02/2024 - 13:24

Badalona - La Penya torna a enganxar i això es va poder comprovar ahir a la tarda al Palau Olímpic on els seguidors verd-i-negres van poder assistir a un entrenament de portes obertes dels seus ídols amb algunes sorpreses.

WhatsApp Image 2024-02-12 at 17.52.02

El Joventut va recuperar ahir una iniciativa que ha de servir per enganxar als aficionats de la Penya i els que encara no ho són. El club va decidir fer un entrenament a portes obertes per tots els seguidors i van ser quasi uns dos mil els que van viure una tarda diferent aprofitant que molts nens i nenes ahir no tenien escola. Durant 45 minuts els aficionats verd-i-negres van viure el que és un entrenament real del primer equip. Va ser llavors quan els més joves van començar a participar també a fer exercicis al mig de la pista. Una experiència única.

Els entrenadors ajudants de Carles Duran van viure la iniciativa de forma emotiva perquè els dos, Dani Miret i David Jimeno, són de Badalona i saben el que representa la Penya a la ciutat. Jimeno, també cap del planter del club, destaca l'acció del club.

Quan va acabar l'entrenament tots els assistents van poder baixar a la pista per aconseguir fotografies, signatures i un record dels seus ídols. Jordi Rodríguez i Guillem Vives trencaven una llança en fer accions com aquestes.

Al final de l'entrenament i després de dues hores d'emocions i vivències van saltar a la pista l'infantil de la Penya que a partir de demà participarà en la Minicopa de Màlaga i que van rebre la força i els ànims dels seguidors verd-i-negres de cara el campionat.