Els Pastorets tanquen la temporada amb xifres positives de públic i en Rovelló interpretat per una actriu

Els Pastorets tanquen la temporada amb xifres positives de públic i en Rovelló interpretat per una actriu
Judit Larios
07/01/2024 - 23:03

Badalona - Les peripècies d'en Lluquet i en Rovelló han omplert, un any més, gairebé totes les butaques del Círcol. L'elenc dels Pastorets s'ha acomiadat de l'escenari aquest diumenge en l'última representació de la temporada, que ha tancat amb un balanç positiu. Enguany, ha tornat l'acompanyament musical en directe i, per primera vegada, en Rovelló ha estat interpretat per una actriu.

La Dramàtica del Círcol valora molt positivament la bona acollida de les sis funcions que s'han fet des de mitjans de desembre, tenint en compte que algunes sessions gairebé han exhaurit les entrades. Un dels aspectes que el públic més ha apreciat aquest any és la música en directe. Aquest element es va recuperar fa dos anys, pel centenari de l'obra, però l'any passat no va ser possible.

La darrera sessió de la temporada ha comptat amb una particularitat: l'encarregada d'interpretar en Rovelló ha estat una dona. L'equip directiu dels Pastorets ha decidit que, a partir d'ara, no l'hagi de representar necessàriament un actor, tot i que això no implica canvis en el personatge.

L'obra centenària, amb text original de Josep Maria Folch i Torras, manté el mateix guió any rere any, tot i que sempre amb alguns matisos per donar-li un toc actual. Enguany, s'ha aprofitat per reivindicar la cultura i tampoc hi ha faltat una referència a l'arbre de 40 metres de Badalona.