Els patinadors que gestionen la pista del Parc de la Bòbila demanen un nou skatepark on construir elements per patinar

Els patinadors que gestionen la pista del Parc de la Bòbila demanen un nou skatepark on construir elements per patinar
Sara Nicolás / Sílvia Llamas
15/06/2023 - 13:49

Morera, Badalona - Els usuaris de l'skatepark del Parc de la Bòbila, demanen a l'Ajuntament de Badalona que els cedeixi una nova pista. Fa més de deu anys que autogestionen la pista del barri de Morera, on han construir rampes i altres elements per patinar.

SKATEPARK PARC BÒBILA

Són prop d'una quinzena de patinadors els qui l'any 2012 van apostar per recuperar l'skatepark de la Bòbila, una esplanada que es trobava abandonada. A través de cursos i amb l'ajuda d'usuaris que es dediquen professionalment a la construcció, els patinadors han fabricat les seves rampes. Amb el temps han aconseguit que el govern local els subministri l'enllumenat i l'aigua, un servei, però, que han perdut. Ara, segons alguns usuaris com el Toni López, denuncien que l'espai se'ls queda petit i sol·liciten un nou skatepark.

Ens agradaria que ens donessin un altre espai, perquè aquí ja no tenim espai per construir. Crec que ens tenen una mica abandonats i que ens haurien de cedir una altra pista per demostrar el que podem fer

SKATE PARK BÒBILA

En concret assenyalen que podrien fer-se càrrec d'una antiga pista de patinatge ubicada al barri de Bufalà, en desús des de fa anys. Amb tot, els usuaris es mostren satisfets de la feina feta a la pista del parc de la Bòbila. I és que han aconseguit que marques com Vans, Nike o Adidas col·laborin amb ells per construir algunes de les rampes que hi ha i que patinadors d'arreu d'Europa visitin l'skatepark setmanalment.