Els projectes de documental i pòdcast de Badalona Comunicació, entre els millors valorats a la fira del MAC

Els projectes de documental i pòdcast de Badalona Comunicació, entre els millors valorats a la fira del MAC
Sara Nicolás
05/06/2024 - 20:22

Granollers - Badalona Comunicació ha estat present avui a la Fira del Mercat de l'Audiovisual de Catalunya. Un escenari on la televisió i ràdio pública de Badalona ha presentat dos projectes ambiciosos que competeixen contra la resta de propostes exposades a la fira, celebrada a Granollers. Ambdós projectes han quedat entre els millors qualificats.

De fet, el projecte radiofònic de Badalona Comunicació, anomenat «Mirall Trencat» ha estat el millor valorat del pitching. Es tracta d'un pòdcast sobre salut mental que Ràdio Ciutat de Badalona prepara en col·laboració amb l'Institut Guttmann. Per altra banda, també s'ha presentat el projecte per fer un documental al voltant de la figura del badaloní Jordi Fernández, conegut per ser el primer entrenador espanyol a l'NBA. Aquest competeix entre els 65 projectes presentats.

També ha assistit a la fira l'equip del FILMETS Badalona Film Festival, que enguany celebra el seu 50è aniversari. D'aquesta manera, els curtmetratges tornaran a projectar-se a Badalona del 18 al 27 d'octubre.

FILMETS 50