El PSC de Badalona reparteix marxandatge de l'Ajuntament en una acció de campanya a Llefià

El PSC de Badalona reparteix marxandatge de l'Ajuntament en una acció de campanya a Llefià
Àlex Sisó / Paula Russiñol
24/05/2023 - 18:33

Badalona - El PSC de Badalona hauria repartit marxandatge de l'Ajuntament en una acció de campanya al barri de Llefià. Així ho ha avançat l'Agència Catalana de Notícies, qui han detallat que els fets s'haurien donat aquest dimecres durant una visita de l'alcalde de Badalona i candidat del PSC, Rubén Guijarro, i la regidora de Gent Gran i membre de la candidatura, Araceli Cruz, al casal de gent gran de Llefià.

En unes imatges enregistrades durant la visita, es veu com Guijarro i Cruz reparteixen unes llibretes entre les àvies. Un material on hi consta el logotip del consistori i on s'ha canviat el color blau corporatiu de la institució pel vermell. A més, també han repartit unes bosses de propaganda electoral.

Davant aquests fets, el PP de Badalona està preparant la documentació per denunciar-ho davant la Junta Electoral. El candidat popular a l'alcaldia, Xavier Garcia Albiol, assegura que es tracta d'un 'escàndol inadmissible' i insta a Guijarro a tornar els diners del material protocol·lari pagat des de la institució. L'alcalde Rubén Guijarro, per la seva banda, s'ha excusat i ha afirmat que es tracta d'una 'coincidència desafortunada'. Des del partit també han detallat que les llibretes no són noves sinó que l'Ajuntament les va adquirir al març per un import de 2.900 euros amb l'objectiu de fer un detall a la gent gran durant les festes de maig. El PSC ha volgut aclarir que no es tractava d'un acte de campanya organitzat pel partit, sinó que l'alcalde ha assistit al casal de gent gran convidat per les àvies del taller de ioga.