Els rapers Anarkids, escollits com a millor banda local del 24è Concurs de Música de Badalona

Els rapers Anarkids, escollits com a millor banda local del 24è Concurs de Música de Badalona
Judit Larios
16/07/2023 - 23:34

Badalona - Els rapers Anarkids han estat proclamats com a millor banda local de la 24a edició del Concurs de Música de Badalona. El premi serà actuar a les Festes de Maig i enregistrar una actuació a Televisió de Badalona. Enguany, el jurat va preseleccionar sis grups emergents per actuar dissabte a l'Escorxador dels 90 que s'havien presentat al concurs.

Els tres integrants d'Anarkids van decidir participar en el Concurs de Música per l'impuls que suposava tant actuar davant del públic com poder guanyar un dels premis. La banda, que barreja el rap amb altres estils musicals, com la salsa o el funky, assegura que és un somni poder pujar a l'escenari durant les Festes de Maig.

L'altra banda badalonina que competia per ser nomenada com la millor de la ciutat era l'Associació d'Antics Alumnes, un grup creat recentment que buscava una oportunitat per tocar en directe i ensenyar les seves cançons al públic. De fet, el de dissabte va ser el seu primer concert.

La cantautora Elena García es va imposar com a millor banda del concurs, mentre que Crisbru va guanyar en la categoria de millor grup en llengua catalana. El premi La Cupula Music se'l va endur Enric Ayguadé amb el seu projecte Asori. El seguit de concerts a l'Escorxador va cloure amb l'actuació de Willio, el guanyador de l'any passat a millor banda de Badalona.