Els Reis d'Orient arriben a Badalona en una cavalcada passada per aigua

Els Reis d'Orient arriben a Badalona en una cavalcada passada per aigua
Redacció
05/01/2024 - 20:30

Badalona - Finalment, les previsions s'han complert i la cavalcada de Badalona ha estat marcada per la pluja. L'aigua, però, no ha impedit que Ses Majestats hagin repartit il·lusió a tots els infants de la ciutat. De fet, han estat molts els que han sortit de casa per veure desfilar les carrosses i saludar als patges i als Reis d'Orient.

El seguici ha estat més gran de l'habitual, ja que ha incorporat noves carrosses i comparses. Com a novetat, s'han incorporat personatges del món del cinema i dues carrosses inspirades en balcons típics badalonins. A partir de les 19.45 h, però, la rua ha desfilat sense comparses ni elements mòbils a causa del xàfec.

El recorregut ha començat pocs minuts més tard de les 18 h a l'AV. Pius XII, a la cantonada amb Ramiro de Maeztu. Una hora més tard aproximadament passava per l'Avinguda Alfons XIII per arribar a la Plaça de la Vila al voltant de les 20 h. L'acte s'ha donat per finalitzat abans de les 21 h al carrer Sant Bru amb Riera Canyadó.

  • Arribada en helicòpter

Tot plegat, però, ha començat a l'Estadi Municipal. On Ses Majestats han arribat en helicòpter sota l'atenta mirada dels grans i petits que els esperaven a les grades. Allà l'alcalde els ha fet entrega de les claus que obren totes les portes de la ciutat. També els ha donat pa i sal com a símbol d'hospitalitat. Durant l'arribada, el rei Melcior s'ha dirigit a tots els infants i ha assegurat que han volgut venir a conèixer Badalona, ja que saben que s'hi fomenten valors com la fraternitat, que els agrada difondre arreu del món. En el següent vídeo podeu veure un petit resum: