Els ritmes llatins de Colòmbia arriben a Badalona amb l'adaptació d''Encant'

Els ritmes llatins de Colòmbia arriben a Badalona amb l'adaptació d''Encant'
Anna García de Albéniz
22/06/2023 - 21:27

Badalona - Els ritmes llatins i els colors de Colòmbia han arribat a Badalona de la mà de l'Orfeó Badaloní. Les alumnes del taller de Teatre Musical han pujat a l'escenari del Cor de Marina aquest dijous per representar «Encant», el darrer èxit de Disney Pixar.

El grup de teatre ha adaptat la multipremiada proposta animada musical protagonitzada per la família Madrigal. Era una aposta segura. Totes les integrants del taller coneixen la pel·lícula i les cançons de memòria, per tant, part de la feina ja estava feta. Com aquesta reinterpretació l'han feta en català, només s'havien d'aprendre la nova lletra. A més, les petites actrius també han col·laborat amb la posada en escena, ja que elles mateixes han elaborat l'escenografia.

Les vuit protagonistes tenen edats molt diferents, des d'estudiants de primària fins a batxillerat. La germanor i el vincle que han creat entre elles és evident, i això s'ha vist reflectit a l'escenari. De fet, la Maria Codony, actriu i professora de teatre, destaca que en aquest cas el més important era que gaudissin del procés creatiu, més enllà del resultat final.

La proposta també ha comptat amb una sorpresa inesperada. I es que a banda de la salsa, la cúmbia i el vallenato característics de Colòmbia, el grup català del moment, The Tyets, també s'ha colat en aquesta adaptació amb la seva cançó «De l'1 al què».