El PSC presenta una app per alertar ràpidament a la Guàrdia Urbana

El PSC presenta una app per alertar ràpidament a la Guàrdia Urbana
Jordi Ribàs
24/05/2023 - 20:34

Llefià, Badalona - Els socialistes defensen un model de seguretat basat en la modernització dels cossos policials. Un model que, diuen, és l'antítesi del model del Partit Popular. Així ho ha fet explícit el candidat socialista, Rubén Guijarro, en un acte al Centre Cívic de Torre Mena, on ha contraposat les seves propostes en matèria de seguretat amb les del candidat popular, Xavier García Albiol.

El número tres a les llistes socialistes, Fernando Carrera, assegura que, a més, les mesures d'Albiol no són eficaces, ja que durant l'any que va governar Albiol, Badalona va liderar els rànquings de més casos de robatoris violents i d'ocupacions d'immobles.

Per combatre aquesta situació, el PSC vol que Badalona compti amb 'la policia del segle XXI', modernitzant el sistema policial amb càmeres de videovigilància, per exemple. En aquest sentit, els socialistes han presentat aquest dijous la seva darrera proposta: una aplicació que alerta als cossos policials i que comparteix la geolocalització de l'usuari amb el seu contacte preferent.

Hem creat una app, que la posarem en marxa els primers 100 dies de mandat, que permet, amb un botó del pànic, contactar directament amb la Guàrdia Urbana i compartir la geolocalització amb un contacte

El PSC també aposta per l'augment de les plantilles de Guàrdia Urbana i de Mossos d'Esquadra. En el cas de la policia local, a més, recorden que en els divuit mesos que han governat han incorporat 41 agents.