Badalona - Al ser dels pocs comerços oberts, els supermercats eren dels llocs més concorreguts en aquella època. Es trobaven clients de tota mena, des dels que compraven compulsivament preocupats de la situació o aquells que baixaven diverses vegades per estirar les cames o socialitzar. Però també hi havia clients amb la situació contrària. Que no podien baixar per ser d'alt risc, tenir problemes de mobilitat o estar contagiats. Els supermercats es van haver d'adaptar a totes les situacions en un temps rècord.
La propietària de diversos Condis de Badalona, Annabel Ciprés, ha recordat la falta d'abastiment en 'productes bàsics, com l'arròs o el paper higiènic que van donar molt de què parlar'. També ha explicat que durant els primers dies no tenien mascaretes ni guants perquè tenien prioritat els hospitals i que això va provocar situacions d'estrès en els treballadors.
La treballadora d'un dels Condis de Badalona, Judith Sánchez, ha assenyalat que per molt d'ells la feina els ajudava a esvair-se de tota la situació. 'Quan entràvem a treballar, sabíem que havíem d'estar amb els clients i això ens ajudava a no pensar gaire en la situació. Però quan anaves pel carrer de tornada a casa és quan tornaves a la realitat' comenta Sánchez.
La treballadora també ha exposat de com era la seva feina aquells dies. Es van dividir en dos torns, d'unes 10 persones per banda. 'Arribàvem i el primer que fèiem era preparar la compra de persones que no podien baixar a comprar. I un cop acabàvem ja ens centràvem en els clients que arribaven' ha comentat Judith Sánchez.