Els teatres de Badalona tanquen la temporada gener-maig amb prop de 10.000 espectadors i un 85% d'ocupació

Els teatres de Badalona tanquen la temporada gener-maig amb prop de 10.000 espectadors i un 85% d'ocupació
Àlex Sisó
30/05/2023 - 16:44

Badalona - Els teatres municipals de Badalona han tancat la temporada de gener-maig amb més d'un 85% d'ocupació i un increment del nombre d'espectacles. De les 28 representacions que s'han fet, una quinzena han exhaurit entrades. Entre les disciplines artístiques que s'han representat als escenaris dels teatres Zorrilla, Margarida Xirgu i Blas Infante destaquen les obres teatrals, de petit i gran format, una major presència musical i espectacles de màgia i dansa.

Prop de 10.000 espectadors han gaudit d'una àmplia oferta de representacions teatrals, on s'inclouen èxits com 'La Trena', 'Moriu-vos' i 'Amèrica'. També s'han presentat propostes més singulars com 'El mar: visió d'uns nens que no l'han vist mai' i 'Hoy puede ser mi gran noche'. En l'àmbit més local, el cicle 'Badalona a Escena' ha incorporat l'obra 'Estúpides' de la Plataforma de Creació Obrador Teatre i el concert del 20è aniversari de Gòspel Sentits. En l'àmbit musical, destaquen les actuacions de Mar Serra Grup, l'Orquestra de Cambra del Conservatori de Badalona i la del cantautor madrileny, Quique González. També hi ha hagut espai per l'humor amb 'La pell fina', 'Per fi sol', de Carles Sans, i el pòdcast de La Ruina.

Dins de la programació adreçada als més petits de la casa, s'han pogut veure els espectacles 'Somriures', del Mag Edgard, 'Sopa de pedres' i 'Soul & Funk'. Més de 2.500 espectadors van assistir als 7 espectacles principals del Festival Internacional de Màgia, 23è Memorial Li-Chang. A més el Teatre Margarida Xirgu va aconseguir un 85% d'ocupació durant el Festival Blues & Ritmes i el Teatre Zorrilla va arribar a un 80% d'ocupació durant el Festival Dansa Metropolitana amb les actuacions de la bailaora María Moreno i l'espectacle 'Rèquiem Nocturn' que van omplir l'escenari amb coreografies revolucionàries.