Els veïns de La Mora demanen mesures urgents per acabar amb la inseguretat al barri

Els veïns de La Mora demanen mesures urgents per acabar amb la inseguretat al barri
Anna García de Albéniz
13/02/2024 - 10:07

La Mora, Badalona - Els veïns del barri de la Mora demanen més presència policial i il·luminació a la zona per reforçar-ne la seguretat. I es que es mostren preocupats pel que qualifiquen una «onada de robatoris» en l'entorn.

L'Associació de Veïns assegura que en les darreres dues setmanes han entrat a robar a habitatges, aparcaments i trasters de La Mora. Fins i tot, apunten, els lladres han arribat a empènyer persones pel carrer per apropiar-se de les seves pertinences. En aquest context, la setmana passada es van reunir amb l'alcalde, qui es va comprometre, asseguren, a reforçar la vigilància a la zona. Des d'aleshores, diuen, han notat més presència policial, però tot i així reiteren que es tracta d'un barri molt fosc i que, per això, cal un canvi d'il·luminació a la via pública. En parla Teresa Garcia, membre de l'entitat.

A més, també denuncien que en els casos d'emergències, els cossos de seguretat triguen molt en arribar al barri. Els veïns asseguren que si en un futur proper la situació no millora emprendran mesures com ara l'autoorganització veïnal.