Els veïns de Pomar d'acord amb les bandes reductores de soroll, però continuen les curses de cotxes a l'interior de Guixeres

Els veïns de Pomar d'acord amb les bandes reductores de soroll, però continuen les curses de cotxes a l'interior de Guixeres
Sílvia Villarroel
06/11/2023 - 16:10

Badalona - L'Associació de Veïns de Pomar valora positivament la implantació de les bandes reductores instal·lades per l'Ajuntament de Badalona al carrer d'accés a les Guixeres per evitar les curses il·legals de cotxes; però asseguren que, encara se sent el soroll perquè continuen fent-se als carrers interiors del polígon. El veïnat demana també a l'executiu local millores en el manteniment i la neteja del barri, una pista poliesportiva municipal i la dinamització del mercat de Pomar.
Les curses il·legals de cotxes es fan sobretot durant el cap de setmana les nits de divendres i dissabte, i pertorben el descans dels veïns, segons constaten des de l'associació de veïns del barri. Afirmen que tot i que la reducció del soroll ha estat considerable, encara es mantenen les curses per altres carrers de l'interior del polígon. També afegeixen, que tot i l'augment de la presència policial les nits del cap de setmana, encara hi ha botellot.
La problemàtica de les curses de vehicles ve de lluny, des dels inicis de la creació del polígon de les Guixeres, expliquen. El veïnat no ha aturat la seva queixa des d'aleshores, aconseguint una recollida de signatures important de molts veïns del barri, que ha conclòs amb la instal·lació de les bandes reductores del soroll.