Els veïns de Sant Joan de Llefià reclamen que el govern prioritzi la remodelació del Parc del Gran Sol

Els veïns de Sant Joan de Llefià reclamen que el govern prioritzi la remodelació del Parc del Gran Sol
Susana Soldado
20/09/2023 - 18:53

Badalona - L'associació de veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol reclama al govern de Xavier Garcia Albiol prioritzar la remodelació del Parc del Gran Sol, un projecte que es va començar a estudiar al govern de Dolors Sabater. Des de l'entitat recorden que tots els executius que han passat des de llavors per l'Ajuntament s'han compromès a fer-ho, però, asseguren, desconèixer en quin punt es troba el projecte. És per això que demanen una reunió amb el govern actual per saber-ne més detalls.

El Parc del Gran Sol es va inaugurar el 1985 i des de llavors no s'hi ha fet cap actuació. Els veïns expliquen que les úniques millores les han fet des de l'associació i asseguren que manquen espais interiors on es puguin desenvolupar activitats. Des de l'associació de veïns asseguren que estan cansats de reclamar un projecte que es va començar a parlar fa més de 6 anys.

Entre les millores previstes dins el projecte de remodelació del Parc del Gran Sol hi ha la instal·lació de noves pistes de petanca, d'una zona per a gossos, la col·locació d'una tirolina i la creació de dos nous espais perquè l'entitat i els veïns hi puguin fer activitats. També està prevista un arranjament de tot el verd urbà.