Els veïns del bloc 5 de Canigó ja poden tornar a casa seva

Els veïns del bloc 5 de Canigó ja poden tornar a casa seva
Berta Soler Mercader
27/03/2024 - 12:07

Badalona - Els veïns del bloc número 5 de Canigó ja poden tornar a casa seva. Amb tot, 2 dels 20 habitatges de l'edifici no es podran habitar fins que es facin obres de reforç, donada la fissuració del sostre que presenten. Una notícia que ha anunciat aquest dimecres el regidor de Territori, Daniel Gracia, a través de la xarxa “X”.

L'executiu local assegura que ha citat als veïns afectats per comunicar-los la decisió, després que tècnics hagin finalitzat els treballs per reforçar l'apuntalament de l'edifici. Unes tasques que, recordem, consistien a substituir els puntals verticals instal·lats per Bombers inicialment per puntals aeris.

La prioritat d'ara del govern és reforçar també l'apuntalament de l'edifici número 11 del mateix carrer de Canigó, perquè els arquitectes puguin valorar si els inquilins poden tornar a casa seva. Recordem que fa tot just una setmana el regidor anunciava que els veïns del bloc 7 no podien tornar a casa seva per l'aparició d'una esquerda vertical a la façana interior de l'edifici.

D'altra banda, Gracia també ha anunciat que l'executiu ha demanat una autorització judicial d'entrada a l'àtic del carrer Ausiàs Marc 119, ja que el propietari no permet a l'Ajuntament, segons afirmen, entrar a casa seva.