Els veïns del carrer Granada cedirien el terreny a l'Ajuntament de Badalona per a enderrocar-lo i construir habitatge social

Els veïns del carrer Granada cedirien el terreny a l'Ajuntament de Badalona per a enderrocar-lo i construir habitatge social
Raquel Moreno
16/11/2023 - 13:11

Badalona - Els veïns afectats per l'edifici sinistrat del carrer Granada asseguren que l'Ajuntament els ha ofert la possibilitat de fer-se càrrec de l'enderroc de la finca per fer-hi pisos de lloguer social, als quals optarien, a canvi que els cedeixin el terreny. Aquesta proposta comptaria amb el vistiplau de la gran majoria dels propietaris, segons ha explicat un dels afectats al Badalona Matí de Ràdio Ciutat.

GRANADA 3

Després de fa més d'un any i mig els veïns continuen sense poder accedir a casa seva per recollir les seves pertinences. Mentre segueixen amb les hipoteques que alguns no poden assumir, s'allotgen en pisos de lloguer social o a casa de familiars. En José Miguel Agüera, però, assegura que no pot seguir amb aquesta situació i veu amb bons ulls la proposta que el govern municipal, diu, els va traslladar fa aproximadament 3 mesos.

Els propietaris cediríem el terreny per a constuir nou habitatge social, al qual hi podriem accedir

Els veïns s'han mostrat preocupats pel cost de la tanca de seguretat que delimita actualment l'edifici, que representaria prop de 400 euros per habitatge, segons ha explicat. Els afectats segueixen a l'espera d'una nova reunió per tractar tota aquesta problemàtica.

GRANADA 2