Els veïns i l'APTP consideren que el carril bici del Passeig Marítim és un perill

Els veïns i l'APTP consideren que el carril bici del Passeig Marítim és un perill
Sara Nicolás
17/10/2023 - 15:36

Badalona - Tant l'Associació per la Promoció del Transport Públic com l'Associació de Veïns del Front Marítim asseguren que el carril bici ubicat al Passeig Marítim és un perill pels vianants. Ambdues entitats demanden que es traslladi al carrer d'Eduard Maristany després de l'últim accident a la zona. El passat dissabte, just davant de la fàbrica de l'Anís del Mono, tres bicicletes impactaven entre elles tractant d'evitar l'atropellament d'un vianant.

Als ciclistes que acostumen a fer esport al Passeig Marítim ara s'han sumat totes aquelles persones que fan servir aquest transport per fer els seus desplaçaments diaris. Des de l'APTP i l'Associació de Veïns del Front Marítim creuen que la solució és reubicar el carril bici. Expliquen, a més, que l'augment de les bicicletes que hi transiten preocupa els vianants. I és que asseguren que han de vigilar constantment perquè les bicis surten del carril.

L'Associació per la Promoció del Transport Públic defensa que el carrer d'Eduard Maristany es reservi a veïns, transport públic i bicicletes. Des de l'Associació de Veïns del Front Marítim, però, creuen que no cal tancar el pas als vehicles privats perquè l'afluència no és elevada.