Els veïns plantegen un equipament a la futura plaça de la Mobba per evitar botellots

Els veïns plantegen un equipament a la futura plaça de la Mobba per evitar botellots
Sara Nicolás
29/02/2024 - 13:55

Badalona - La Plataforma Parc de la Mobba estudia plantejar a l'Ajuntament que s'inclogui un equipament al projecte de la futura plaça. Tot i que encara resten a l'espera que pugui presentar-se un recurs de cassació a la sentència, els veïns comencen a definir com volen que sigui aquesta nova zona pública al barri.

Una escola bressol o un casal de la gent gran són algunes de les propostes que estan sobre la taula. En qualsevol cas, els veïns asseguren que el més important és evitar que la plaça esdevingui un punt de botellots. Incloure un equipament públic creuen que podria evitar-ho, ja que l'Ajuntament els ha comunicat que tancar-ho a la nit és complicat.

El projecte, però, no podrà començar a definir-se fins que no acabi el termini per presentar un recurs de cassació. El Grup de Treball Salvem la Mobba encara ha de reunir-se per decidir recórrer o no la sentència. Amb tot, asseguren que el dictamen no es mostra a favor de l'enderrocament i que la proposta de plaça del govern local esborrarà part del patrimoni històric de Badalona.

Des de Salvem la Mobba reconeixen que les condicions perquè els tribunals admetin el recurs de cassació són el principal obstacle.