Els vestidors de la Piscina Municipal del Centre podrien reobrir aquesta setmana

Els vestidors de la Piscina Municipal del Centre podrien reobrir aquesta setmana
Àlex Sisó
12/09/2023 - 16:38

Badalona - Els vestidors de la piscina Mireia Belmonte podrien reobrir durant aquesta setmana. Ho ha avançat al Badalona Matí el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, després que les proves de control de la legionel·la hagin sortit negatives. A l'espera que la Generalitat autoritzi la reobertura, l'Ajuntament ja ha realitzat el manteniment i els tràmits necessaris perquè aquesta sigui possible.

FERNANDEZ

Fernández ha explicat que durant l'estiu s'han fet les obres per corregir el sistema d'aigua calenta sanitària als vestidors de la piscina del Centre. Les proves dutes a terme, tant per la Generaliat com per l'empresa municipal encarregada del manteniment, han determinat que ja no hi ha legionel·la. Per aquest motiu, els usuaris de la piscina podrien tornar a fer servir les dutxes i els vestidors durant els pròxims dies.

Fernández ha recordat que el problema de la legionel·la també afecta altres equipaments municipals com el pavelló d'Ausiàs March, que porta tres anys amb els vestidors tancats, el de Llefià, Sistrells, La Plana o Casagemes, entre d'altres. El primer tinent d'alcalde ha dit que el govern ha fet treballs i avenços importants en aquest sentit i confia que els problemes en aquests equipaments es vagin resolent en els pròxims mesos.

VESTIDORS