Empat a 1 gol en el primer partit amistós del CF Badalona

Paula Reverter Pastor
14/08/2023 - 15:03

Badalona - Aquest cap de setmana el futbol ha estat protagonista a la ciutat. Dissabte el Club de Futbol Badalona va empatar davant el Granollers 1 a 1 en el seu primer partit amistós després del torneig d'històrics.

Els de Santi Álvarez continuen adaptant-se al nou equip i a les noves dinàmiques. A la primera part del partit els escapulats que van tenir alguna opció de gol fallida van mancar de ritme, mentre que els rivals amb només un xut a porta de Pol Valles van obrir el marcador. Situació que es va revertir a la segona part, on els blanc-i-blaus van prendre el control del partit aconseguint l'empat. El gol el va marcar Abel Cortina, un jugador procedent del Peña Deportiva, qui ja havia estat al CF Badalona Juvenil la temporada 2020-21 i ara ha estat el seu retorn.

Actualment, els badalonins continuen agafant ritme amb els entrenaments i els partits amistosos que els hi queden abans de l'inici de temporada.