Empat insuficient del Badalona davant el Peralada

Empat insuficient del Badalona davant el Peralada
Ramon Duran
17/12/2023 - 21:01

Badalona - El Badalona no ha pogut passar de l'empat a 1 davant el Peralada i continua a la zona baixa de la classificació. Els escapulats s'han avançat a la primera part, però els gironins han empatat el matx abans del descans.

El conjunt de Gerard Albadalejo ha tancat el 2023 amb una sensació negativa, ja que d'ençà que va començar la temporada no s'ha aconseguit agafar una línia de regularitat, que permeti complir els objectius inicials d'estar a dalt. Avui, el Badalona ha sortit amb molta intensitat i s'ha avançat amb una diana de Toni Larrosa, però un parell d'errors han passat factura i han permès empatar al conjunt de l'Alt Emporda. En el segon període el partit ha estat molt obert, i hi ha hagut ocasions pels dos costats. El Badalona ha enviat una pilota al travesser mitjançant Kilian Duran, i ha fet intervenir al porter del Peralada Jona, mentre que els gironins han tingut una oportunitat claríssima davant el porter Craviotto, en una acció d'un contra un, que el veterà arquer ha pogut evitar que acabés en gol amb una gran intervenció.
Els jugadors del Badalona, donada la situació esportiva, no gaudiran de vacances fins al pròxim divendres, ja que es continuaran entrenant durant tota la setmana, malgrat no haver-hi competició fins al 7 de gener.