En Bruno compleix el seu somni, conèixer Xavi Hernández

En Bruno compleix el seu somni, conèixer Xavi Hernández
Àlex Sisó
10/04/2024 - 16:55

Badalona - En Bruno Rodríguez és un nen de dotze anys de Santa Coloma de Gramenet. Té una malaltia que el fa estar en cadira de rodes, però això no li ha impedit crear un vídeo imitant l'entrenador del Barça, Xavi Hernández, que ha estat tot un èxit a les xarxes socials. Tant és així que fins i tot ha pogut conèixer el tècnic blaugrana i a bona part de la plantilla en persona.

En Bruno amb la seva original disfressa

Al vídeo es pot veure al Bruno amb una disfressa adaptada que simula la taula d'una roda de premsa del Barça, fins i tot amb els micròfons dels mitjans de comunicació incorporats. Una idea que el jove colomenc va tenir perquè es considera un gran amant de l'equip i perquè volia conèixer Xavi Hernández.

Arran del vídeo, la Fundació Barça va voler sorprendre en Bruno amb la complicitat de la seva família. Un dia els seus pares li van dir que anirien plegats a una nova botiga del Barça per comprar una samarreta que regalarien al seu germà, amb motiu del seu aniversari. Finalment, però, la destinació no era la botiga, sinó la ciutat esportiva Joan Gamper. Allà els van fer passar a la sala de premsa. En Bruno i la seva mare, la Mariela, han explicat al BDN360 com van viure l'experiència.

Durant la trobada, en Bruno va parlar amb en Xavi de futbol i fins i tot li va fer una demostració de la narració d'un partit, ja que el jove vol ser periodista esportiu i el seu somni és retransmetre partits del Barça. En Bruno també juga a boccia, un esport que va començar a practicar a l'Institut Guttmann. De fet, la setmana vinent participarà amb la selecció espanyola al Campionat d'Espanya de Joves 2024, que tindrà lloc del 19 al 21 d'abril a Valladolid. El dia a dia d'en Bruno es pot seguir al seu Instagram @caminamosconbruno. Un canal que pretén visibilitzar i ajudar altres famílies que es puguin sentir soles i desorientades davant l'arribada d'un fill amb discapacitat.