En Comú Podem considera imprescindible tenir un alberg municipal a la ciutat

En Comú Podem considera imprescindible tenir un alberg municipal a la ciutat
Laura Valverde
16/05/2024 - 15:36

Badalona - En Comú Podem demana tornar a posar en funcionament l'alberg de Can Bofí Vell, per a donar resposta a la quarantena de persones que es troben al carrer. A més, lamenta que el govern local hagi aprofitat la situació d'impagament a l'empresa que gestionava el servei per anunciar que no es tornarà a obrir.

Els comuns han titllat de vergonyoses les declaracions del tinent d'alcaldia, Juan Fernández, sobre la no obertura del Centre d'Acollida de Can Bofí Vell. Per contra, la presidenta del grup municipal Badalona En Comú, Aïda Llauradó, considera que és imprescindible tenir un alberg a la ciutat.

  • Aïda Llauradó, presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem:

Aïda Llauradó lamenta el tancament de la Fundació Germina, que oferia suport i acompanyament a infants, joves i famílies a Santa Coloma de Gramenet i Badalona, al barri de Lloreda. Els comuns han reconegut la importància de la tasca social que duen a terme entitats socials com aquesta a la ciutat. Alhora, recriminen a l'Ajuntament que l'administració només col·labora en els projectes, quan hi ha una fundació que inverteix el gruix del pressupost. Així, proposen la creació d'un centre obert municipal que doni el servei que la Fundació Germina deixa al descobert.

  • Aïda Llauradó, presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem:

Llauradó també ha demanat al futur govern de la Generalitat de Catalunya que inverteixi recursos públics en la rehabilitació d'habitatges com els del Carrer Canigó i Ausiàs March. Assegura que els habitatges més degradats són aquells on viuen famílies amb menys recursos econòmics, fet que els fa impossible assumir les despeses necessàries per a tornar a viure al seu habitatge.