En marxa el nou hospital del grup Quirónsalud a Badalona

En marxa el nou hospital del grup Quirónsalud a Badalona
Raquel Moreno Escudero
02/10/2023 - 14:43

Badalona - Més de 150 pacients han estat atesos aquest dilluns al nou hospital que el grup Quirónsalud ha obert a Badalona. Ubicat a Casagemes, aquest recinte sanitari té una superfície de 15 mil metres quadrats i ofereix atenció en totes les especialitats mèdiques, a més d'un servei d'urgències d'adults i pediàtriques 24 hores.

hospital quironsalud 9

L'edifici té 4 plantes d'hospitalització amb 72 habitacions, 6 quiròfans, 36 consultes externes i UCI per adults, entre altres serveis. Tot plegat, per arribar a fer unes 8 mil intervencions quirúrgiques i atendre 150 mil visites l'any. A excepció de la cirurgia cardíaca s'hi fan tot tipus d'intervencions de major o menor complexitat, amb 35 especialitats mèdiques i quirúrgiques. En el primer dia a ple rendiment l'hospital ha rebut ja més d'un centenar de persones amb una visita, prova o intervenció quirúrgica programada, a més de les primeres urgències.

hospital quironsalud 3

Fins a 400 professionals treballen en aquest hospital que obre les seves portes per donar cobertura sanitària privada al usuaris residents als Barcelonès Nord i el Maresme, i que fins ara s'havien de desplaçar a Barcelona. Una població potencial, expliquen, de 8centes mil persones. Els usuaris que han estrenat l'hospital valoren molt positivament la posada en marxa d'aquest nou recinte hospitalari, especialment, diuen, per la seva proximitat.

Pel que fa a les urgències mèdiques, el nou hospital compta amb una àrea de més de 600 metres quadrats que permetrà separar adults i infants. Una de les grans apostes, expliquen, d'aquest nou recinte sanitari del grup Quirónsalud.

hospital quironsalud 7