En marxa els Vals Escolars fins aquest novembre

En marxa els Vals Escolars fins aquest novembre
Laia Martínez / Àlex Sisó
11/07/2023 - 18:33

Badalona - Ja hi ha famílies que compren material escolar de cara el curs vinent, incentivades per l'ajut de 100 euros que ha impulsat el Govern per a l'alumnat de primària. A Badalona hi ha uns quaranta establiments on es poden bescanviar aquests vals per llibres i altres productes de papereria i jocs educatius, fins al 30 de novembre. Es preveu que mig milió d'alumnes se'n beneficiïn.

Mitjans de juliol i les famílies de la nostra ciutat ja aprofiten per comprar tot el material escolar que necessitaran els seus fills aquest curs 2023-2024. A la nostra ciutat hi participen una quarantena d'establiments, on les famílies poden adquirir els diferents productes, com llibres, quaderns de repàs d'estiu, diccionaris, calculadores o motxilles.

WhatsApp Image 2023-07-11 at 18.16.59 (1)

Des que s'han activat aquests Bons, a l'Abacus del carrer Francesc Macià han notat una afluència de famílies que hi van abans de marxar de vacances.

La Montse Adán és la responsable de la botiga Abacus de Badalona.

I és que són uns vals destinats a l'alumnat de primària de centres públics i concertats. Durant aquest juliol les famílies ja han començat a rebre per mail la recepció d'aquests vals que s'han d'activar prèviament abans d'anar a les botigues adherides.

En Francisco Rosa:

La Raquel Ponsirenas:

El municipi badaloní té establiments repartits per als diferents barris, entre els quals centres escolars o botigues de joguines. Per exemple, la papereria El Compàs, del barri de Sistrells, o bé el Col·legi Sant Andreu o la botiga Badarol, al barri del Congrés.

WhatsApp Image 2023-07-11 at 18.16.59