En marxa la campanya de turisme de l'Imserso. Entre les propostes més demandades, les Illes Canàries i les visites culturals

En marxa la campanya de turisme de l'Imserso. Entre les propostes més demandades, les Illes Canàries i les visites culturals
Anna García de Albéniz
26/10/2023 - 14:18

Badalona - Durant els dies 26 i 27 d'octubre es poden sol·licitar els viatges de l'Imserso per la temporada 2023-2024. Els clients de l'agència «Roda el món» es decanten per les illes i les visites culturals. El preu mitjà d'aquestes sortides oscil·len entre els 250 i els 400 euros.

Els badalonins més previsors s'han acostat a primera hora a la seva agència de viatges de referència per reservar la destinació desitjada. El programa de turisme de l'Imserso ofereix als pensionistes un ventall ampli de possibilitats a preus molt més econòmics, i es que el client es pot estalviar més de la meitat del pressupost d'un viatge normal. Es poden escollir entre tres opcions: la costa insular, la peninsular i escapades culturals. Les destinacions més sol·licitades a l'agència «Roda el món» són les illes, en especial les Canàries, i les visites culturals.

roda el mon2

Hi ha diferents modalitats de viatge; de 4 a 10 nits, amb pensió completa, amb excursions i transport inclosos...sortides que es poden adaptar a les necessitats del jubilat. La Maria Teresa Margenat, clienta de «Roda el món», assegura que és una oportunitat que no deixa escapar perquè li permet conèixer punts d'arreu del territori a un preu molt assequible. L'any passat va visitar Burgos i enguany dubta entre Castella la Manxa i Andalusia.

roda el mon3

Els pensionistes que vulguin gaudir d'aquestes propostes hauran rebut prèviament una carta on especifica quan podrà fer les gestions de reserva, avui o demà. Es pot fer online des de casa o bé a través d'una agència. Són dos dies de venda per escollir la primera opció, tot i que a partir de la propera setmana es podran triar aquells destins que restin disponibles.