En marxa la platja de gossos a tocar de la Piscina Mireia Belmonte

En marxa la platja de gossos a tocar de la Piscina Mireia Belmonte
Susana Soldado
30/06/2023 - 13:50

Centre - La platja de gossos de Badalona ja ha entrat en funcionament a la platja dels Patins de Vela, a tocar de la Piscina Municipal Mireia Belmonte. Amb una superfície de 900 metres quadrats tindrà un aforament de 60 persones i 40 gossos. El nou govern ha explicat que enguany ha optat per repetir ubicació, però no descarta traslladar-la a un altre espai del litoral.

PLATJA GOSSOS 2

La platja està delimitada i separada físicament de la resta per unes tanques i una línia de boies permet la separació dins de l'aigua. Per mantenir la sorra en un estat òptim, diàriament es farà una neteja manual i un garbellat. Segons ha explicat la nova regidora de medi ambient i benestar manual, Sonia Egea, l'executiu ha decidit mantenir per aquesta temporada l'espai en aquest punt del litoral, però no descarten millorar el servei i buscar-ne una nova ubicació.

PLATJA GOSSOS 3

Pel que fa a la normativa d'ús estarà prohibit l'entrada a l'espai de femelles en zel o animals amb collarets de pues o dents. També està prohibit alimentar els gossos a la platja i demanen que els potencialment perillosos vagin lligats i amb morrió.

PLATJA GOSSOS 4