En marxa la renovació de la vinculació Joventut-Prat

En marxa la renovació de la vinculació Joventut-Prat
Xavi Ballesteros
22/06/2023 - 15:09

Badalona - El Joventut i el Bàsquet Prat estan aquests dies en converses per decidir si allarguen la vinculació entre totes dues entitats. Una vinculació que en els darrers anys ha servit de pont entre el bàsquet base verd-i-negre i el primer equip de la Penya.
El Joventut i el Prat s'han reunit aquesta setmana per intentar arribar a un acord i poder segellar la vinculació una temporada més. Els dos clubs van unir forces el 2004 i, des de llavors, el lligam entre les dues entitats ha estat un fet amb l'única excepció d'una temporada. El director esportiu verd-i-negre Jordi Martí i el president del club del Baix Llobregat, Arseni Conde, van posar sobre la taula els diferents escenaris que es poden produir per veure quina solució hi troben. El Prat va aconseguir fa un mes el seu bitllet per tornar a la LEB Or i, tot i que els potablava encara no han presentat l'aval, la idea és no haver de renunciar a la categoria.

juniorpenya2023
Equip júnior del Joventut

Si es tanca l'acord de vinculació un any més, les decisions que s'hauran de prendre seran confirmar quin és el tècnic que dirigirà la nau i els jugadors que formaran part de la vinculació per jugar amb el Prat i ajudar al primer equip. Inicialment, Albert Canyelles, que és qui va obtenir l'ascens, és qui té més números per continuar a la banqueta del Prat tot i que si hi ha vinculació qui posa l'entrenador és el Joventut i també s'havia parlat de l'opció de posar David Jimeno, campió d'Espanya i de Catalunya amb l'equip júnior.

L'altre capítol a tancar que és el dels jugadors vinculats serien bàsicament Jordi Rodríguez i que també tingués un paper important el pivot portuguès Ruben Prey. En les pròximes hores s'han de prendre totes aquestes decisions abans de donar el vistiplau a un any més de vinculació.