En marxa l'oficina itinerant per conèixer el Pla Director Urbanístic Metropolità

En marxa l'oficina itinerant per conèixer el Pla Director Urbanístic Metropolità
Mar Martínez
16/06/2023 - 13:32

Badalona - Fins al 30 d'octubre, els ciutadans que tinguin dubtes sobre què és i quins canvis implica en la fesomia de la seva ciutat el Pla Director Urbanístic Metropolità podem adreçar-se a una oficina itinerant. A Badalona el punt de consulta serà a partir de dilluns en horari de matí, de 9 a dues, a les oficines del Viver. Cal tenir en compte que cal demanar cita per fer aquesta consulta presencial.

El Pla Director Urbanístic Metropolità no s'ha implentat encara sobre el terreny ja que, de moment, se n'ha fet una aprovació inicial. L'oficina itinerant per informar-se'n s'ubicarà cada setmana en un municipi. Durant dos dies, tècnics del PDUM hi seran per respondre les consultes.

Aquells que no puguin adreçar-se aquesta oficina itinerant, tenen també l'opció de fer-ho a la seu de l'AMB, l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'oficina itinerant al Barcelonès Nord ja ha passat per Montgat i Santa Coloma de Gremenet. A Badalona, els tècnics seran al Viver la setmana que ve. Mentre que a Sant Adrià de Besòs, l'oficina itinerant estarà oberta els dies 5 i 6 de juliol, sempre en horari de matí i amb cita prèvia.

Per aquells que no puguin acudir a la cita a les oficines itinerants, l'AMB compta amb un punt fix per informar sobre el Pla Director Metropolità fins al 30 d'octubre. Es troba a la Zona Franca. L'adreça és: Edifici E, carrer 60, número 19, planta 5.
La informació sobre el PDUM també es pot consultar al web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.