En risc el casal d'estiu de Fundisoc, pendent de trobar finançament

En risc el casal d'estiu de Fundisoc, pendent de trobar finançament
Judit Larios
17/04/2024 - 21:42

Badalona - El casal d'estiu de la Fundació per a la inclusió social perilla per falta de finançament. El servei fa 13 anys que garanteix quatre àpats al dia durant el mes d'agost a més de 200 infants tant de Badalona com de Sant Adrià de Besòs.

El projecte està subvencionat per tres vies: l'aportació més gran la fa la fundació Probitas, mentre que Fundisoc i els respectius consistoris es fan càrrec d'un import menor. Enguany, però, Fundisoc assegura no tenir capacitat per costejar la seva part. Per això, ha demanat tant a l'Ajuntament de Badalona com al de Sant Adrià la seva contribució per garantir la continuïtat del casal d'estiu enguany. Fundisoc alerta del greuge que suposaria per a aquests infants, d'entre 5 i 15 anys, no disposar d'aquest servei. Tots ells són derivats pels serveis socials en trobar-se en situació de vulnerabilitat extrema.

L'Ajuntament de Badalona diu estar valorant la petició. Pel que fa al de Sant Adrià, des de Fundisoc asseguren que també ho estan fent i que hi ha una bona predisposició.