Encara es pot votar als Premis Butaca 2023, amb presència badalonina

Encara es pot votar als Premis Butaca 2023, amb presència badalonina
Laia Martínez
24/10/2023 - 14:27

Badalona - Fins dilluns 13 de novembre es poden votar els nominats dels Premis Butaca d'aquest any, entre els quals hi ha presència badalonina.

Descobrim de qui es tracta

Entre les obres teatrals que opten a Millor Muntatge, trobem 'La Trena' per La Perla 29. La producció compta entre el repartiment amb l'actriu badalonina Marta Marco, que també va estar implicada en la traducció i dramatúrgia. Aquesta obra competeix davant 8 propostes nominades al mateix guardó, entre les quals destaquem 'Coralina, la serventa amorosa', protagonitzada pels badalonins Rosa Gàmiz i Joan Arqué.

De fet, ambdues repeteixen en altres categories. I és que, per 'Coralina, la serventa amorosa', el badaloní Joan Arqué i el barceloní Jaume Viñas opten a Millor Actor de Repartiment, i Mireia Aixalà està nominada a Millor Actriu, mentre que 'La Trena' està nominada a Millor Direcció pel treball de la directora i actriu Clara Segura.

Entre les nominades a Millor Actriu de Repartiment també hi ha la badalonina Elena Tarrats, per la seva interpretació de Cécile a 'Les Amistats Perilloses' i Mima Riera per la seva interpretació del personatge Tourvel. Aquesta obra opta a altres guardons com a Millor Direcció per Carol López, a Millor Muntatge al Teatre Lliure, a Millor Actriu per Mònica López i Millor Vestuari per Nidia Tusal.

Els Premis Butaca

L'edició 29 dels Premis Butaca se celebrarà a Premià de Mar per segon any consecutiu. La gala d'entrega serà el 20 de novembre al Pavelló Municipal d'Esports. Un certamen que va néixer l'any 1995 i que s'ha convertit en els premis de referència en el sector de les arts escèniques a Catalunya.