Més de 600 alumnes de 17 escoles de Badalona participen a l'English Day

Més de 600 alumnes de 17 escoles de Badalona participen a l'English Day
Raquel Moreno
06/06/2024 - 17:34

Badalona - A través de diversos jocs els infants de tercer i quart de primària tracten conceptes com els números, les parts del cos, la cistella de la compra, els esports, animals i peces de roba. Un circuit per millorar la seva comprensió i expressió oral en llengua anglesa. Aquest any hi participen dues escoles més i els organitzadors esperen que de cara a properes edicions s'hi sumin moltes més.

Montse Ortiz, tècnica i docent del Centre de Recursos Pedagògics

Amb aquesta iniciativa els alumnes posen en pràctica estructures i vocabulari anglès que es treballa a primària, segons destaquen els docents. Un aprenentatge que els permetrà, diuen, comunicar-se millor tant a nivell laboral com personal amb aquesta llengua internacional.

Lourdes Jiménez, mestra d'anglès dels Salesians

L'alumnat pot consolidar així el que han après a l'aula, compartint-ho, a més, amb d'altres estudiants de les escoles de primària de la ciutat. La vuitena edició de l'English Day està impulsat pels Mestres d'Anglès d'Educació Infantil i Primària i compta amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

english day 6