Enrique Tomás: 'Vull aconseguir que Badalona esdevingui la capital mundial del pernil'

Enrique Tomás: 'Vull aconseguir que Badalona esdevingui la capital mundial del pernil'
Anna García de Albéniz
03/05/2024 - 12:17

Ràdio Ciutat de Badalona, Badalona Comunicació - Ser de Badalona és un orgull, una ciutat mediterrània oberta al món amb passat, present i molt de futur per endavant. El pregoner de les Festes de Maig, Enrique Tomás, posarà en valor aquesta tarda el paper que ha jugat la ciutat que l'ha vist créixer en el pregó d'enguany. Així ho ha explicat en una entrevista al programa Badalona Matí. De fet, també ha avançat que vol aconseguir que Badalona sigui la capital mundial del pernil.

L'empresari ha admès als micròfons de Ràdio Ciutat que de moment no té el discurs escrit, sinó que més aviat es basarà en les seves conviccions fermes sobre la ciutat per tirar endavant el repte. I és que, segons Enrique Tomás, Badalona és un municipi que té molt de potencial, més enllà de la cançó de Serrat. El pregoner assegura que és una ciutat que enamora amb els seus barris en continua evolució i ha reivindicat el seu litoral com a atracció principal, que no té res a envejar, diu, a Miami o Califòrnia. Ara treballa perquè Badalona esdevingui la capital mundial del pernil per visibilitzar un sector que, diu, té molta tradició a la ciutat.

Enrique Tomás és el pregoner de les Festes de Maig d'enguany

Tomás assegura que Badalona és un municipi amb un passat vinculat amb la història però que també té un futur sempre obert al món. En aquest sentit, ha avançat que treballa en tres projectes relacionats amb la ciutat com «Baetulo» la festa mediterrània que tindrà lloc del 20 al 23 de juny a la platja del Coco. Actualment l'empresari badaloní compta amb 152 establiments comercials arreu del món i al proper juliol inaugurarà quatre botigues més a la Xina.