Entitats i grups municipals dialoguen sobre les polítiques socials públiques i la gestió municipal

Entitats i grups municipals dialoguen sobre les polítiques socials públiques i la gestió municipal
Àlex Sisó
09/05/2023 - 21:45

Badalona - Abordar la importància de l'associacionisme dins la política municipal. Amb aquest objectiu, una trentena d'entitats socials de Badalona han organitzat un diàleg sobre polítiques socials amb tots els representants dels grups polítics de la ciutat.

ATENEU 2

A l'acte, celebrat aquest dimarts a la sala d'actes de la Fundació Ateneu Sant Roc, ha participat el Director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Ismael Peña-López, qui ha fet una xerrada sobre governança municipal. Peña-López ha destacat que les entitats ajuden molt als polítics a l'hora de copsar la realitat d'allò que passa al carrer. És per això que vol que la política municipal posi en valor les seves aportacions.

Per la seva banda, el responsable de la Comissió Social de la Fundació Roca i Pi, Josep Anton Caubet, ha destacat la importància d'abordar la situació de desvertebració que presenta Badalona perquè l'administració s'impliqui.

Al diàleg, conduït pel periodista Fidel Masreal, cada grup municipal ha fet les seves aportacions i els representants de les entitats socials els hi han plantejat els seus dubtes i reflexions. Una trobada que s'ha recuperat després de quatre anys.