Èxit de la 10a Badalona Shopping Night, prop de 30.000 assistents i 125 comerços participants

Èxit de la 10a Badalona Shopping Night, prop de 30.000 assistents i 125 comerços participants
Àlex Sisó
28/05/2024 - 21:01

Badalona - Milers de persones van visitar dissabte la desena edició de la Shopping Night, inspirada en el món del cinema. Des de BadaCentre calculen que van assistir entre 25.000 i 30.000 persones, unes xifres que valoren molt positivament i que evidencien, diuen, que enguany ha vingut molta més gent de fora. El bon temps i el fet que l'esdeveniment hagi coincidit amb altres com la Festa Baix A Mar o les Happy Food Trucks, també els ha afavorit.

El president de l'Associació de Comercials del Centre, Cinto Gubern, considera que la de Badalona és la millor Shopping de Catalunya. Mentre que altres municipis han anat renunciant a celebrar-la perquè el model ha fracassat, Gubern considera que la de Badalona funciona perquè és una autèntica festa del comerç, un envelat on la gent gaudeix de descomptes mentre balla i fa degustacions gratuïtes pels carrers. Una jornada que permet, diu, fidelitzar els clients i atraure'n de nous.

Cinto Gubern, President de l'Associació de Comercials del Centre

Tot i que estava previst que els bons consums arribessin de cara a la primavera per fer-los coincidir amb la Shopping Night, Gubern ha lamentat que no hagi estat possible per la manca de voluntat política de l'actual govern i la falta de connexió entre l'Ajuntament i la Cambra de Comerç.