ERC Badalona renova la seva direcció, ara en mans d'Eduard Puig

ERC Badalona renova la seva direcció, ara en mans d'Eduard Puig
Jordi Ribàs
09/10/2023 - 20:59

Badalona - L'assemblea local d'Esquerra Republicana ha escollit Eduard Puig com a nou president de la secció del partit a Badalona. Puig, amb una llarga trajectòria al partit i amb experiència dins de l'anterior govern de l'Ajuntament, com a cap de Gabinet de la Primera Tinença d'Alcaldia, substitueix a la fins ara presidenta Olga Gàmez.

Durant l'assemblea, que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda, el nou president, ha agafat el relleu apuntant que cal “repensar” i “aprendre dels errors”, però que cal “continuar treballant en una direcció similar” per teixir aliances i “treballar per fer possible un canvi a la ciutat”. Per Puig, és important aprofitar el bagatge obtingut dins del darrer govern local “per posar un nou rumb a la ciutat i tirar endavant una alternativa d'esquerres”.

Per la seva banda, Gàmez ha defensat la tasca de l'executiu sortint, així com l'esforç de tots els militants en les passades eleccions locals i generals. No obstant això, l'expresidenta de la secció local ha reconegut que el partit ha de fer autocrítica pels resultats del 28-M, que han permès una majoria absoluta de Xavier Garcia Albiol. Gàmez assegura que ara és el moment de tenir debats interns si Esquerra vol aconseguir el lideratge en les pròximes eleccions municipals.