ERC creu que Garcia Albiol no està prioritzant els projectes urgents

ERC creu que Garcia Albiol no està prioritzant els projectes urgents
Susana Soldado
07/06/2024 - 13:31

Badalona - Esquerra Republicana considera que el govern de Garcia Albiol no està prioritzant els temes urgents tot i tenir majoria absoluta. El líder republicà, Àlex Montornès, creu que la ciutat té urgències com la climatització de les escoles bressol o la posada en marxa d'un alberg per a persones sense llar, que s'haurien d'haver cobert abans de fer obres a 5 pavellons esportius.

Montornès defensa que les remodelacions dels equipaments esportius són necessàries, però no prioritàries tenint en compte les necessitats de la població i les deficiències d'algunes instal·lacions municipals. També creu que el govern podria haver aparcat alguna d'aquestes reformes per més endavant per evitar problemes d'ús entre les entitats esportives. D'aquesta manera, explica Montornès, s'hauria d'haver prioritzat altres obres. 'Hem de fer les cinc obres a la vegada creant un conflicte entre els clubs que ja s'estant queixant?' es pregunta Montornès, que continua afirmant que 'si realment vol fer allò urgent, hauria d'estar climatitzant les escoles bressol o posant en marxa un servei de pernocta per a les persones que dormen al carrer'.

Per a Montornès, la remodelació de les instal·lacions esportives no serveix de res si no va acompanyada d'un pla de manteniment a llarg termini. També seria necessari, afegeix, un pla amb els equipaments que manquen a la ciutat. De la mateixa manera, el líder d'Esquerra creu que el projecte per asfaltar el 70% dels carrers de Badalona és anunci per esgarrapar vots. 'Albiol és una màquina de guanyar eleccions, però pel camí estem perdent moltes transformacions necessàries per a la ciutat, hauria d'aprofitar la seva majoria absoluta' defensa el republicà.

Altres de les obres que ERC considera prioritàries és la reforma dels mercats. Montornès explica que l'anterior govern, on els republicans eren responsables de promoció econòmica, tenia tancat un projecte acordat amb els paradistes del Mercat Torner a punt de sortir a licitació. Montornès assegura que els populars han deixat el projecte de remodelació tancat en un calaix.