ERC defensa l'impuls del Baix Besòs com una de les prioritats de la Generalitat

ERC defensa l'impuls del Baix Besòs com una de les prioritats de la Generalitat
Judit Larios
30/04/2024 - 22:14

Santa Coloma de Gramenet - ERC ha reivindicat des de Santa Coloma de Gramenet la presència del Baix Besòs a l'agenda política de la Generalitat. El president del Govern, Pere Aragonès, ha presentat el seu partit com el que ha impulsat projectes per fer d'aquest territori una prioritat. Ho ha dit en un acte al teatre Sagarra, acompanyat del portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, i del líder del partit, Oriol Junqueras.

El cap de llista d'ERC a les eleccions del 12-M ha assegurat que el seu partit no entrarà en «l'èpica dels personalismes», en al·lusions indirectes al PSC i Junts. Així, Aragonès ha defensat que la proposta dels republicans es basa en la ciutadania i no en «persones concretes», en referència a Pedro Sánchez i Carles Puigdemont. El president i candidat a la reelecció ha afirmat que ERC no entrarà en aquest joc i que només competirà per presentar propostes. En aquest sentit, ha destacat alguns dels projectes impulsats durant el seu mandat, recordant que ha posat fi a les retallades dels serveis públics. Aragonès també s'ha referit al Hub Audiovisual de les Tres Xemeneies.

Pere Aragonès, president de la Generalitat.

A l'acte també hi han participat la candidata al Parlament Europeu, Diana Riba; i la candidata número 12 per Barcelona, Ana Balsera. Precisament, aquesta última ha fet una crida a la reelecció d'Aragonès per evitar que els projectes per a la millora del Baix Besòs es tornin a enterrar.

WhatsApp Image 2024-04-30 at 19.46
Teatre Sagarra, Santa Coloma de Gramenet.