ERC defensa ser l'únic partit capaç de fer funcionar Badalona. 'Ho hem desmostrat aquests 18 mesos'

ERC defensa ser l'únic partit capaç de fer funcionar Badalona. 'Ho hem desmostrat aquests 18 mesos'
Susana Soldado Cáliz
22/05/2023 - 13:10

Badalona - Esquerra Republicana defensa ser l'única força capaç de crear un govern d'esquerres amb majoria i assegura tenir l'equip necessari per fer funcionar l'Ajuntament de Badalona. Els republicans posen com a exemple la feina feta durant els darrers divuit mesos al capdavant d'impuls de la ciutat i recursos humans.

El candidat Àlex Montornès assegura que abans d'invertir en grans projectes cal fer funcionar l'administració. Per això, la prioritat del republicà si aconsegueix ser alcalde serà modernitzar- la. Per fer-ho assegura que s'haurà de destinar part dels recursos d'altres departaments o projectes a la contractació de 300 persones que Esquerra calcula que manquen a l'Ajuntament. Aquestes contractacions aniran al departament de Recursos Humans, a enfortir el departament de contractació i una cinquantena a la Guàrdia Urbana.

Hem demostrat que ho podem fer i tenim l'equip per continuar treballant en profunditat, i sense que ens tremoli el pols, tots els canvis que necessita l'Ajuntament de Badalona.

Pel que fa a pactes, Montornès ha insistit en la necessitat d'un canvi de lideratges al capdavant del govern local i ha afirmat tenir la capacitat de formar un executiu d'esquerres ampli. El republicà assegura que vol Guanyem dins del seu futur govern, cosa que els socialistes no han aconseguit.

Podeu escoltar l'entrevista íntegra aquí: