ERC demana el vot útil: 'A Badalona només Esquerra pot aturar Garcia Albiol'

ERC demana el vot útil: 'A Badalona només Esquerra pot aturar Garcia Albiol'
Susana Soldado Cáliz
18/05/2023 - 22:50

Badalona - Esquerra Republicana fa una crida al vot útil per liderar el futur govern de Badalona en el seu míting central de campanya. El candidat republicà Àlex Montornès ha estat acompanyat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, qui ha assegurat que l'única força capaç d'aturar Garcia Albiol és la republicana.

FRAME ESQUERRA MITING

El míting central d'esquerra ha comptat amb la participació de l'exdiputat, Raül Romeva, i la consellera de presidència Laura Vilagrà que han assegurat que és hora d'obrir una nova etapa a Badalona que impliqui netejar la ciutat del feixisme i les polítiques xenòfobes i excloents. Vilagrà també ha defensat la feina d'impuls econòmic que s'ha fet a Badalona durant els darrers divuit mesos amb projectes com el Catalunya Media City o el Campus de Can Ruti. 'Farem que Badalona no torni al passat' ha afirmat Vilagrà.

ERC ROMEVA MITING

El president de la Generalitat i coordinador nacional d'Esquerra, Pere Aragonès, ha destacat la feina d'Àlex Montornès i ha defensat la Badalona de Maite Arqué, ara a les files d'Avancem més, dins d'Esquerra. 'Els socialistes bons estan amb ERC', ha afirmat.

Qui vulgui aturar l'Albiol que voti ERC, totes les altres opcions generen dubtes, no ho tenen clar

El candidat a l'alcaldia Àlex Montornès ha demanat el vot útil per als republicans per aconseguir una ciutat justa, verda, feminista i pròspera.

Per la Badalona que no es rendeix i no es rendirà mai, us demano que m'ajudeu a fer funcionar Badalona. El 28M cap vot pot anar a la paperera.

Davant d'unes dues-centes persones, el míting central de campanya també ha comptat amb la presència de Minerva Estruch, secretària d'organització del Jovent Republicà de Badalona.

ERC MONTORNES ARAGONES