ERC denuncia el deteriorament d'un edifici abandonat a Artigues i demana el seu enderrocament

ERC denuncia el deteriorament d'un edifici abandonat a Artigues i demana el seu enderrocament
Anna García de Albéniz
02/11/2023 - 15:54

Artigues, Badalona - El grup municipal d'Esquerra Republicana denuncia l'estat insalubre d'un edifici abandonat al carrer Onze de Setembre, al barri d'Artigues. Segons la formació, la finca es troba tapiada i a l'interior s'hi acumulen escombraries i deixalles.

Aquest fet genera problemes als veïns com ara males olors, especialment a l'estiu, i la presència de mosquits i rates a l'entorn. De fet, asseguren que la veïna contigua a l'edifici té fins a set gats perquè caci les rates, que es colen al seu domicili pel pati de llums. El terreny on es troba l'immoble i la parcel·la del costat estan qualificats d'equipament comunitari. Per aquest motiu, demanen al govern local que l'enderroqui i es converteixi, així, en un nou equipament municipal al barri.

Els veïns de la zona admeten que el bloc de pisos està molt deteriorat i que pot resultar un perill per les persones que hi viuen a prop. El José González, veí del barri, ha constatat les males olors derivades dels excrements de coloms i brossa que s'acumulen a l'interior. Un estat de deixadesa que pot comprovar des de la seva pròpia terrassa.

Amb tot, els republicans titllen la situació d'inadmissible i remarquen que cap badaloní hauria de viure en aquestes circumstàncies. Per aquest motiu consideren que aquest escenari no es pot allargar més i demanen celeritat per desencallar el problema a l'executiu local.

edifici artigues

edifici artigues3

edifici artigues4