ERC interpel·la les esquerres: 'Farem alcalde el candidat d'esquerres amb més vots i vosaltres?'

ERC interpel·la les esquerres: 'Farem alcalde el candidat d'esquerres amb més vots i vosaltres?'
Susana Soldado Cáliz
25/05/2023 - 14:15

Badalona - Esquerra Republicana de Catalunya interpel·la totes les forces d'esquerres, progressistes i de tradició democràtica perquè es faci alcalde la llista d'esquerres més votada. El republicà Àlex Montornès demana no encallar-se amb debats al voltant de l'alcaldia i començar a parlar de propostes l'endemà de les eleccions.

ERC VOT UTIL

Sense saber encara els resultats que es donaran diumenge, ERC assegura que els seus regidors investiran com a alcalde el cap de la llista del bloc d'esquerres amb més vots. Montornès afirma que no vol entrar a debatre sobre qui governa, ja que la prioritat del futur govern ha de ser fer funcionar l'ajuntament i no es pot perdre el temps, diu, en debats que només generen inestabilitat.

No m'hi trobaran en una taula de negociació sobre l'alcaldia. Comencem a treballar en les propostes que ha de fer aquest govern els pròxims quatre anys.

Davant l'ambigüitat dels darrers dies dels socialistes, que no han volgut parlar d'aquest tema durant la campanya, els republicans defensen que la ciutat necessita saber si és possible un govern d'esquerres i progressista estable a la ciutat. En aquest sentit, els republicans encaren el darrer dia de campanya electoral fent una crida al vot útil. Asseguren que hi ha partits que volen obrir de nou una etapa d'inestabilitat i insisteixen que ERC, l'endemà de les eleccions, es posarà a treballar per fer funcionar la ciutat.