ERC proposa compra el solar de Can Llamas per ubicar-hi les consultes externes del Germans Trias

ERC proposa compra el solar de Can Llamas per ubicar-hi les consultes externes del Germans Trias
Susana Soldado Cáliz
23/05/2023 - 20:29

Coll i Pujol - Esquerra Republicana vol portar les consultes externes de l'Hospital Germans Trias al solar de Can Llamas. Si obtenen l'alcaldia, els republicans es comprometen a comprar el solar per construir-hi també un auditori, el conservatori i l'escola de música moderna, habitatge públic i zona verda.

ERC CAN LLAMAS

D'aquesta manera els republicans volen ampliar la centralitat de Badalona fins a Coll i Pujol. Per a Esquerra, traslladant les futures consultes de Can Ruti a Can Llamas se solucionaran part dels problemes de mobilitat que hi ha al voltant de l'hospital i es preservarà la Serralada de Marina. També permetrà donar més espais per als quiròfans de l'hospital. El candidat d'esquerra, Àlex Montornès, assegura que el projecte farà millorar el teixit comercial de la zona creant nous llocs de treball.

Quan tens un hospital ben comunicat, la gent fa servir els comerços i la restauració del voltant, creant llocs de treball indirectes i un impacte molt positiu per a l'economia.

Els republicans calculen que necessiten 10 milions d'euros per comprar el solar, de 35 mil metres quadrats. A banda de les consultes, Esquerra vol construir-hi un auditori que permeti fer congressos, i lligar-hi un nou edifici del Conservatori de Música i l'Escola de Música Moderna. També hi haurà lloc per habitatge públic i una zona verda.

ERC CAN LLAMAS 3