ERC reclama que el govern de Badalona signi el conveni per al peritatge oficial dels pisos de Canigó

ERC reclama que el govern de Badalona signi el conveni per al peritatge oficial dels pisos de Canigó
Mar Martínez
11/04/2024 - 16:03

Badalona - Esquerra Republicana a Badalona insta al govern de la ciutat que signi la seva part del conveni amb la Generalitat per tal que col·legis professionals facin un peritatge dels habitatges afectats per l'esfondrament al carrer del Canigó, al barri del Raval. Recordem que l'ajuntament, d'urgència, ja va encarregar i costejar un informe a una empresa privada. El govern català, però, li demana un altre que procedeixi d'un organisme oficial, la qual cosa suposa una nova inversió de diners.

En una entrevista al programa Badalona Matí, el president del grup municipal d'Esquerra, Àlex Montornès ha recordat que aquest peritatge oficial ha de permetre obrir la porta a subvencions en matèria d'habitatge pels afectats del Raval.

En aquest sentit, el govern local assegura que no es gastaran més diners en fer una revisió que ja s'ha dut a terme i nega que el fet de no signar aquest conveni hagi de suposar que els afectats no puguin accedir a ajuts de la Generalitat. Ho ha dit aquesta tarda al Badalona 360º.

Recuperant l'entrevista feta a l'Àlex Montornès, el republicà considera que la ciutat s'hauria de replantejar el model de festes que vol. Diu que les entitats de cultura popular i tradicional no hi estan satisfetes. A més, ha mostrat el seu suport al badaloní Oleguer Serra, dirigent d'Òmnium Cultural. Ara s'ha fet públic que va marxar a viure a Suïssa, perquè és un dels investigats per part de l'Audiència Nacional en el cas Tsunami Democràtic.

Pots veure l'entrevista sencera aquí: